Nyheter

Her kan du lese om hva som beveger seg innen innovasjon hos Ard Innovation og Campus Ås.

Nyheter

Veien til bærekraftig trevirke

Preservering av trevirke fører til lenger levetid for treprodukter. Dette lover godt for den norske skogen, som dermed kan stå lenger og brukes mer effektivt.

Les mer

Nyheter

Verian presenteres på innovasjonsdagen

På innovasjonsdagen 12. oktober presenteres tre av prosjektene Ard Innovation jobber med. Det overordnede temaet for innovasjonsdagen er Fremtidsrettet…

Les mer

Nyheter

Får millioner til Innovasjonsstøtte

Ard og NMBU er to av syv partnere i EIT-food prosjektet NOBALIS "Nordic Baltic universities boosting entrepreneurial and Innovation Support systems"

Les mer

Nyheter

Ard Innovation er med på en nasjonal satsning mellom TTOene

Forskningsrådet har sammen med TTO’ene initiert flere kompetanseprosjekt som har til hensikt å etablere en bærekraftig handlingsplan for det norske TTO…

Les mer

Nyheter

Berit Bjugan Aam er månedens innovatør i juni

Navn: Berit Bjugan Aam Stilling: Tidligere Forsker ved KBM, NMBU. Nå Global Portfolio Lead Chitosan Technologies i UPL Prosjekt med Ard Innovation: Patentering…

Les mer

Nyheter

Månedens innovatør mai

Dette er et internasjonalt prosjekt så det er behov for god kommunikasjon. Som forsker, har jeg ingen peiling på patenter og de Sør-Koreanske deltakerne hadde ingen erfaring med, eller tilknytningen til, Norge. Ard Innovasjon har spilt en ganske stor rolle her. Ard var veldig profesjonelle i behandling av saken, ga riktig informasjon til alle deltakerne og var veldig hjelpsome i hele prosessen. Utrolig bra jobb!!

Les mer

Nyheter

Månedens innovatør april

Samarbeidet med Ard Innovation har vært sentralt for å kunne artikulere og finslipe ideen vår. Nå bistår Ard Innovation med strategi for veien videre for finansiering og utvikling av idéen mot et marked.

Les mer

Nyheter

Månedens innovatør mars

Månedens innovatør for Mars er Torbjørn Mehl ved Institutt for fysikk ved Realtek. Han har utviklet en metode for å måle defekter i solceller, og fått denne patentert og lisensiert ut.

Les mer

Nyheter

Månedens innovatører februar

Dejan Miladinovic, Ismet Nikqi og Carlos Salas Bringas har utviklet en ny og forbedret industriell mixer

Les mer

Nyheter

Månedens innovatør januar

Ard har spilt en nøkkelrolle i utviklingen av veikartet fra laboratorie-basert forskning til industriell anvendelse, sier Professor Lars Reier Bakken.

Les mer

Nyheter

Julehilsen fra Ard Innovation

Ard innovation takker alle våre forskere på NMBU og NIBIO, våre samarbeidspartnere og alle innen det norske innovasjonsmiljøet for et vel overstått år med mange…

Les mer

Nyheter

Månedens innovatør desember

Ard har bidratt både til sikre finansiering og viktige patenter. De har også vært viktige i idéutforming, samt definere mulige produkter og marked, sier professor Knut Rudi.

Les mer

Nyheter

Månedens innovatør november

Hjelp til søknader og muligheter for patentskriving er også tidkrevende. Her er Ard Innovation helt uvurderlig for å kunne gå videre med ideen, sier professor Yngve Stenstrøm.

Les mer

Nyheter

Månedens innovatør oktober

I dette prosjektet har Ard Innovation vært helt avgjørende for videreutvikling fra idé til produkt, sier forsker ved NIBIO Erik Larnøy.

Les mer

Nyheter

Velkommen!

Vi lanserer i dag, 1. oktober 2021, splitter nye nettsider for Ard Innovation!

Les mer

Nyheter

Entreprenørskapslandsbyen Campus Ås

Denne høsten starter NMBUs nye prosjekt «Entreprenørskapslandsbyen Campus Ås», der Ard Innovation er prosjektdeltager. Prosjektet er et innovasjon- og…

Les mer