Prosjekter
Les om utvalgte kommersialiseringsprosjekter fra Ard Innovation, NIBIO og NMBU.
Ard Innovation
Tool for environmental monitoring
Accessible, fast and accurate environmental monitoring for aquaculture Technology DNA technology to identify bacteria on the sea bottom for an early indicator…
Les mer24 / jun / 2024
NMBU
IsDeCa- Mixer
Sammen med Dejan Miladinovic og Ismet Niqki (NMBU, FôrTek) og Professor Carlos Salas Bringas (NTNU) har Ard Innovation fått støtte av Norges Forskningsråd til å…
Les mer01 / sep / 2021
NIBIO
REQUEST
En av de største utfordringene bønder som produserer gress møter for økt gressproduksjon er mangelen på gode verktøy for avlingsregistrering. Uten verktøy til å…
Les mer26 / okt / 2022
NIBIO
Microboost
Verden trenger bærekraftige alternativer til kjemikalier og Norge trenger flere arbeidsplasser innen bioøkonomi og bioteknologi. Skadedyr og sykdommer ødelegger…
Les mer30 / sep / 2021
NIBIO
CIOL® wood
NIBIO og Ard Innovation arbeider sammen i prosjektet “Polysorb – verifikasjon, industrialisering og kommersialisering” for å utvikle CIOL®.
Les mer28 / jul / 2021
NMBU
CystLab
Cystlab har til hensikt å verifisere et nytt lavkostnads landbruksprodukt utviklet for å fjerne parasittiske potetcystenematoder (PCN), et økende problem for…
Les mer30 / sep / 2021
NMBU
BacPress
Forlenget holdbarhet en betydelig utfordring for mange matprodukter grunnet forurensing av Listeria under prosessering. Listeria utgjør en spesiell utfordring…
Les mer21 / mai / 2021
NMBU
Urbant HAV
Hvordan tilrettelegge for marin natur i sjønære utbyggingsprosjekt? Det kan vi gjøre ved å bruke naturen selv som læremester i byutviklingen.
Les mer30 / sep / 2021
NMBU
EpiWhey
EpiWhey er en ny metode for verdiskaping fra biprodukter innen meieriindustrien. Bruk av EpiWhey vil transformere produksjonen av epilaktose ved å muliggjøre en…
Les mer29 / jul / 2021
NIBIO
SmartForest
SmartForest er en SFI over åtte år (2020-2028) som vil posisjonere den norske skogsektoren i spissen for digitalisering som resulterer i store…
Les mer30 / sep / 2021
NMBU
Food Inspector
Norske og europeiske myndigheter krever nøyaktig merking av matvarer, inkludert informasjon om hvordan kjøttet er konservert. Tinte produkter kan ikke merkes…
Les mer27 / aug / 2021