Innovasjonsdagen 30. november 2021

Vi har gleden av å invitere deg til innovasjonsdag på Campus Ås tirsdag den 30.november i Vitenparken på NMBU. På Innovasjonsdagen vil du bli kjent med spennende innovasjonsprosjekter fra forskningsmiljøene på Ås, studenter som brenner for innovasjon, samt start-up selskaper som utvikler revolusjonerende teknologi for miljø, akvakultur og landbruk.

Meld deg på her: Innovasjonsdagen 30. november – Nettskjema

Innovasjonsdagen gir deg mulighet til å:

  • lære mer om hvordan Campus Ås kan hjelpe din virksomhet til økt verdiskaping gjennom FoUI-samarbeid, studentprosjekter og bedriftsutvikling.
  • møte sentrale personer i vårt miljø og nettverk som er opptatt av bærekraftig utvikling og innovasjon.
  • bli inspirert ved å høre om Campus Ås sine egne satsninger som bidrar til FNs bærekraftsmål.

Arrangementet er lagt opp som åpen dag med fastlagt program (se under). Gjestene er velkommene til å delta hele eller deler av arrangementet i henhold til interesse og tid. Vi byr på pitcher, presentasjoner og panelsamtaler fra scenen, utstilling med teknologi og prosjekter samt mye tid til mingling.

Program:

09:30: Registrering og kaffe

10:00-10:15: Velkommen og åpning av Innovasjonsdagen ved rektor Curt Rice (tentativt)

10:15-11:00: Sesjon NMBU; I denne sesjonen får du høre om NMBU sin store bærekraftsatsning, som gjennom tverrfaglig fokus i forskning, innovasjon, undervisning og formidling skal bidra til bærekraftsmålene. På innovasjonsdagen møter du mennesker bak ideer som løser plastproblematikken og gjør jordbruket grønnere gjennom SmartFarming.

11:00-11:30: Kaffe/mingling/besøke utstillinger.

11:30-12:15: Sesjon Ard Innovation; Fire forskere presenterer sine løsninger på morgendagens utfordringer.

12:15-13:00: Lunsj/mingling/besøke utstillinger.

13:00-13:45: Sesjon Eik Idéverksted og Green Innovation Student lab; Eik Idéverksted er studentenes arena for innovasjon og prosjekter med næringslivet. I år har vi flyttet inn i flunkende nye og moderniserte lokaler, og gjennom økt bemanning har vi skalert opp vårt tilbud til studenter og bedrifter.

13:45-14:15: Kaffe/mingling/besøker utstillinger.

14:15-15:00: Sesjon Aggrator; Aggrator er inkubatoren på Campus Ås som arbeider med å utvikle selskaper fra «gründergarasje til børs». Du vil få høre mer om hvordan Aggrator hjelper selskapene både fra oss og fra noen av våre selskaper.

Utstillingene står til 16:00

Hjertelig velkommen til en inspirerende dag på Campus Ås!

Vi takker Viken Fylkeskommune for økonomisk bidrag til å gjennomføre Innovasjonsdagen. Ard Innovation samarbeider med Aggrator Inkubator Ås, EikLab og NMBU om innovasjonsdagen den 30. november.

Foto: Kjersti Sørlie Rimer, NMBU