Våre tjenester
Slider

Tjenester

STUD-ENT

Er du student? Søk om 1 million kroner fra Norges Forskningsråd til realisering av egen idé!

Er du på slutten av masteren din, eller er det mindre enn ett år siden du leverte? Har du samtidig en ide du ønsker videreutvikle? Hvis så kan du søke stud-ENT om 1 million kroner for oppstart av en egen bedrift for realisering av ideen.

Ard Innovasjon har veiledet titalls studenter i utvikling av gode søknader, både til Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Det ligger mye arbeid bak en god søknad, og vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss så fort som mulig.  

Allerede i november gjennomfører vi Stud-ENT informasjonsmøte og mini-workshop i verktøy for ideutvikling (Design Thinking og Osterwalder). Verktøyene vil hjelpe deg på veien mot utvikling av søknaden og forstå det kommersielle potensialet i ideen din.

Første uka i januar vil alle som ønsker å søke muligheten til å pitche sine ideer for hverandre og oss. Dersom du er motiverte til å gå videre i prosessen, får du muligheten til å bli tatt opp i Ards studentprogram, og får tildelt egen veileder i søknadsprosessen. Deretter arbeides det intensivt med søknaden gjennom ukentlige veiledningsmøter frem til søknadsfristen i midten av februar.

Dersom du går videre i prosessen med Forskningsrådet (NFR) får du beskjed i slutten av mars. Du får samtidig tilbud om å delta på to workshops hvor du kan trene på pitchen og intervjusituasjonen. Endelig presentasjon for NFR foregår i slutten av mars, og dersom du mottar støtten får du beskjed i april.

Som arbeid i forkant anbefaler vi at du allerede på våren begynner arbeidet med idéen og vurderer en søknad om midler fra Innovasjon Norge. Vi kan bistå i prosessen med utvikling av ideen, eventuelt  etablering av selskap og søknad om midler fra Innovasjon Norge. Ta kontakt med oss – vi er her for å hjelpe deg! 


Paul Terje Nilsson
Prosjektutvikler

(+47) 98872544
paul.nilsson@ardinnovation.no