FORNY-forum 2019

Ard Innovation har gleden av å arrangere FORNY-forum 2019, og inviterer til Campus Ås den 11. -12. Juni 2019. Vi ordner alt, inklusiv bestilling av hotell. Du må bare melde deg på, og bestille reisen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til FORNY-forum 11-12 juni 2019

Den første dagen tilbringes på Campus Ås der vi for anledningen har fått låne den ærverdige Festsalen fra 1901, utformet i nasjonalromantisk dragestil. Gjennom dagen ønsker vi å vise frem noe av det Campus Ås har å by på.

Vi vil få en demonstrasjon av landbruksroboten Thorvald fra selskapet Saga Robotics AS som er en Spin-Out fra NMBU. Det blir lunsj og sosialt program i regi av Vitenparken som ligger vakkert lokalisert i hjertet av Campus Ås.

Etter endt faglig program kan vi tilby tre alternative sosiale program:

  1. Vandring i Høgskoleparken med guider fra Vitenparken.
  2. Omvisning i Fôrtek, NMBUs egen pilotfabrikk for dyrefôr og pellets.
  3. Ølsmaking i Vitenparken, alle øl-typer er lokalprodusert i Parken Mikrobryggeri.

Etter omvisningen møtes vi til servering av snacks og mulighet for kjøp av drikke i solveggen i Vitenparken, før vi drar i samlet tropp til Thon hotell Ski for festmiddag.

Dag 2 tilbringes på Thon hotell Ski.

Påmelding åpner for inviterte deltakere den 15. april.
Påmeldingsfrist for arrangementet er den 21. mai.

Konferanseavgiften inkluderer overnatting på Thon Hotell Ski, konferansemiddag og pausemat, samt sosialt program med omvisninger, ølsmaking og snacks.  Konferansen har et todagers, faglig program som i hovedsak er utformet av Norges Forskningsråd.

 

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

Kaia Kjølbo Rød

Prosjektutvikler

(+47) 48260177

kaia.rod@ardinnovation.no