Prosjekter
Les om utvalgte kommersialiseringsprosjekter fra Ard Innovation, NIBIO og NMBU.
NMBU
IsDeCa- Mixer
Sammen med Dejan Miladinovic og Ismet Niqki (NMBU, FôrTek) og Professor Carlos Salas Bringas (NTNU) har Ard Innovation fått støtte av Norges Forskningsråd til å…
Les mer01 / sep / 2021
NIBIO
REQUEST
En av de største utfordringene bønder som produserer gress møter for økt gressproduksjon er mangelen på gode verktøy for avlingsregistrering. Uten verktøy til å…
Les mer26 / okt / 2022
NIBIO
Microboost
Verden trenger bærekraftige alternativer til kjemikalier og Norge trenger flere arbeidsplasser innen bioøkonomi og bioteknologi. Skadedyr og sykdommer ødelegger…
Les mer30 / sep / 2021
NIBIO
CIOL® wood
NIBIO og Ard Innovation arbeider sammen i prosjektet “Polysorb – verifikasjon, industrialisering og kommersialisering” for å utvikle CIOL®.
Les mer28 / jul / 2021
NMBU
CystLab
Cystlab har til hensikt å verifisere et nytt lavkostnads landbruksprodukt utviklet for å fjerne parasittiske potetcystenematoder (PCN), et økende problem for…
Les mer30 / sep / 2021
NMBU
BacPress
Forlenget holdbarhet en betydelig utfordring for mange matprodukter grunnet forurensing av Listeria under prosessering. Listeria utgjør en spesiell utfordring…
Les mer21 / mai / 2021
NMBU
InSacco
InSacco er et nytt, kostnadseffektivt, presist og tidsbesparende system for miljøovervåking av vandig miljø. Systemet isolerer og analyserer DNA fra bakterier.
Les mer28 / jul / 2021
NMBU
Urbant HAV
Hvordan tilrettelegge for marin natur i sjønære utbyggingsprosjekt? Det kan vi gjøre ved å bruke naturen selv som læremester i byutviklingen.
Les mer30 / sep / 2021
NMBU
EpiWhey
EpiWhey er en ny metode for verdiskaping fra biprodukter innen meieriindustrien. Bruk av EpiWhey vil transformere produksjonen av epilaktose ved å muliggjøre en…
Les mer29 / jul / 2021
NIBIO
SmartForest
SmartForest er en SFI over åtte år (2020-2028) som vil posisjonere den norske skogsektoren i spissen for digitalisering som resulterer i store…
Les mer30 / sep / 2021
NMBU
Food Inspector
Norske og europeiske myndigheter krever nøyaktig merking av matvarer, inkludert informasjon om hvordan kjøttet er konservert. Tinte produkter kan ikke merkes…
Les mer27 / aug / 2021